06 August 2009

Yes yes yes!

Jaaaa! Endelig har vi fire pinner rett slalåm! De må nærmere hverandre (to par med litt avstand nå), men FY for en deilig følelse å ha sånn ca kontroll på slalåmen. Jeg kommer til å prioritere å få tolv pinner trygt nå frem til konkurransen (angrer nesten litt at jeg meldte på, HATER hastverksarbeid), men jeg lover å gå tilbake og jobbe med fire pinner og et hopp, for å virkelig få orden på alle innganger.

Jeg er ikke helt sikker på hva som løste det, men jeg holdt meg i hvert fall på den øverste halvedelen av sirkelen (dvs innganger med opp til 90 graders vinkel fra begge sider), for å minimere forvirringen. Så flyttet jeg rett og slett bare pinnene inn, litt uten å vite om det kom til å funke. Jeg lot siste porten være åpen litt etter at jeg hadde rettet den første helt opp, så det skulle være minst mulig å ta feil av. Belønte med godbit (kastet på bakken, gjerne midt i andre porten), for å få tilbake litt verdi i de to første pinnene. Og vips! Vi går slalåm. Nå føles det endelig overkommelig å få til dette på tre uker...

I tillegg gikk vi en ganske enkel kombinasjon i dag, med vippe. Orkan funker faktisk bra både med fremfor- og bakbytter. Kunne hatt mer sug fremover fortsatt, så jeg ikke blir så fristet til å "pull'n flick", men han GÅR i hvert fall! Det begynner å se bedre og bedre ut :-)