15 September 2009

Storm har vært hos Laxmi igjen

I dag var vi på Oslo dyreklinikk for en grudig sjekk. Stort sett bare gode nyheter. Ingen nye plager funnet, men de gamle er tilstede, hvilket forklarer at han har hatt smerter. Godt at det ikke er noe nytt, men også trist at han var stiv i en større del av ryggen enn han har pleid før.

Planen er som følger: varmepose i kveld og i morgen tidlig, prate med Laxmi igjen i morgen kveld. Hvis han responderer på behandling slik som før (da skal han være betydelig bedre i morgen kveld) fortsetter vi behandlingen og stoler på at diagnose er riktig. En god nyhet er at Laxmi kan lære meg noen av teknikkene, så jeg kan behandle ham selv også. Det ville gjort ting lettere til daglig... Hun skal også spørre en kollega i utlandet om de vet noe mer om sånne problemer som sklir tilbake tross behandling. Vi pratet litt om at Storm kanskje skal besøke Laxmi noen dager så hun får sett ham litt mere over tid i tilegg.

Bedre i morgen? Tja, han er jo bedre allerede! Mens jeg skriver står han nemlig på stuebordet med et lurt smil. Rampete, men jeg har ikke hjerte til å kjefte på ham. Deilig å se at han har energi til å finne på ugagn!