22 September 2009

Trening med TRØKK!

Siden Orkan virket pigg og glad i dag tok jeg en tur på trening for å se hva vi kunne få til.

Det ble en oppløftende opplevelse! Han fikk stå i bånd og sutre for at jeg trente med Storm, leke med ny, fin kaninskinns-pipeleke, og fikk strengt regime på null snusing og fullt fokus på lek. Orkanebanet svarte med store porsjoner med driv og trøkk!

Først trente vi hoppteknikk, basic grid og distance evaluation for Orkans del. Han sliter med skråstilte (annenhver) bumps i basic grid, det virker som han sliter med å se at avstandene er jevne når bumpsene ligger skjevt...

Etterpå bygget vi en stor fartssirkel, ganske enkle linjer, men blant annet en 180-grader som hundene måtte finne selv for å gi oss sjansen til å bli med på den neste linjen. Jeg gikk litt med Karins hund, BC-blandingen Nila, og søren om ikke Orkan gikk nesten like fort som henne! Litt av en opplevelse å få sånt trøkk ut av ham når han nettopp har vært sløv noen dager. Han har så utrolig mye fart i seg! Det er et helt lite kick når han gir alt og spurter på!

Jeg vet fortsatt ikke sikkert hva som gjorde at han var "dau" i attituden på lørdag, men hva det nå var, så var det ikke evigvarende :-)