26 October 2009

Fine treninger!

Jeg er så glad for hyggelige treningskamerater! Da mange av de jeg trente med i fjor flyttet hver sin vei var jeg redd jeg ville bli litt alene om å handle it the Greg way, og å klikkertrene agility generelt. Men det har gått mye bedre enn som så!

I går trente jeg, Sigurd og Catrine på antrozoologisenteret. Vi satte opp en hopp 2-bane av Kirsten Bjørnelykke, men modifiserte slutten litt:
For spesielt interesserte kan jeg si at jeg gjorde LOP ved 3, fb ved 8 (vanskelig å rekke dit, men nesten umulig å bakbytte 8 og samtidig støtte linjen til 9)... Slutten gjorde vi 14-15-baksiden av 1 for å få litt løping.

Orkan gikk som en ren drøm! Fantastisk :-) For det første gikk vi for aller første gang feilfritt på første forsøk, alt satt! Ikke for at alt har blitt feil tidligere heller, men når jeg har gått konkurransemessige løp har jeg alltid fått en vegring eller noe sånt...
For det andre drev han på som en gal, han er virkelig rask om dagen! Fra 9 og ut måtte jeg løpe det jeg hadde og holde meg så nær pølsa som mulig for å ha en sjanse til å følge med :-D

Eneste skår i herligheten var at da jeg på andre runden stakk for langt mot 8 mens han gikk slalåm poppet han ut, og da jeg skulle rette opp fikk jeg gjentatte slalåmvegringer. Han har rett og slett for lav forventning til å bli belønnet for slalåm i en lang bane, og synes ikke det er verdt det å anstrenge seg nok. Ergo: lekser til meg!

Synd jeg ikke tok med videokamera på den treningen, den var ganske oppløftende! Det jeg derimot har video fra, er litt hoppteknikktrening fra for noen dager siden, med Orkan og Litchi. Noe av treningen til Litchi ble dessverre ikke med på filmen, for kameraet sto og gikk imellom øketne i stedet, og ble skrudd av da hun skulle gå! Blæ... Her er nå i hvert fall det vi fikk filmet: