19 October 2009

Stevne i Tønsberg

Det første løpet (hopp 1) varmet jeg opp kun med lek, så da vi sto på startstreken var alle tanker om at jeg kunne hatt mat med meg borte fra Orkans lille hode, og han var totalfokusert på lek. Det fungerte overraskende bra å varme ham opp sånn, jeg hadde ventet meg mer diskusjon på om vi skulle snuse eller leke. Fint! Men da vi vel kom oss ut på banen gikk han "vimserunder" ut til banemannskapet, løp rett gjennom slalåmen for å snuse på skiltet etc, ting jeg faktisk aldri har sett ham gjøre før... Så det gjenstår litt jobb på å holde ham fokusert, men det er ting jeg tror jeg kan fikse.

Betydelig verre er at slalåmfeilene kom igjen i resten av løpene også. Jeg har aldri sett Orkan bomme på slalåminnganger på den måten. På de første stevnene var han litt uvant med forstyrrelser som fremforbytte inn i slalåmen etc, men han ville aldri misset en inngang ved å løpe rett forbi. Jeg har aldri sett dette på trening heller... Likevel misset han gang på gang inngangene, og lot seg til og med vippe ut av slalåmen på slutten! BLÆH! Hvordan skal jeg fikse et problem som ikke finnes på trening?

Her kommer film... Prøv å legge merke til at han går raskt (særlig i det første løpet, hvor det ikke var godbiter i bildet), i tillegg til alle feilene... Hadde det ikke vært for vegringene ville han vunnet med 10 sekunder i et av løpene. De to hvor jeg disket ham har jeg ikke tid på, men det ser nå ganske bra ut, gjør det ikke? Det hjelper vel ikke så mye når man får slalåmtrøbbel, men jeg gjør intense forsøk på å se noe positivt :-p