29 November 2009

NKK lillestrøm søndag

ORKAN sov søtt helt alene hjemme. Og spiste likesågodt en pakke salami mens han ventet...

STORM hadde nok en koselig dag på lundehundstand. Gikk raseparade, og sjarmerte de fleste skvett i senk. Hilste også på Laxmi, hvilket var et kjærkomment gjensyn :-)

BRIS fikk papirer på at hun er søt! Det første ordet i kritikken er nemlig "søt". CK, og plasseringene i beste tispe-klassen lød som følger: "etta, tvåa, trea, och den där är ju bara bäbis" (sistnenvte var Bris altså). Ørene var visst litt store for dagen (ante ikke at ørestørrelse varierer med dagsformen?) men resten av kritikken kommer nok i Sigurds blog (se høyre marg) om ikke så alt for lenge. Vi fikk forøvrig streng beskjed fra dommeren om å stille henne mer, Bris er nemlig visstnok pen (det visste vi jo såklart!) men trenger å vokse seg til litt mer. Ingen store overraskelser der, altså.

JEG har hatt en trivelig dag, sett på agility, shoppet enda flere hundeting, gledet meg over at Sigurd og Bris lekte fint (cred til Sigurd for initiativ til å leke med Bris i tomme ringer og på Oslo Hundeskoles agilitybane, cred til Bris for å engasjere seg så bra i leken med masse forstyrrelser og slitent hode!) og generelt nytt livet - en hel helg uten skolearbeid!

Nå er det tilbake til den harde eksamensrealiteten, men først skal jeg sove... Natta, folkens :-)