03 November 2009

Uten nett

Siden nettet hjemme ikke har fungert på en god stund nå, blir det få oppdateringer om dagen.

Det mest vesentlige vi har gjort er vel å delta på vår første ridehustrening med Follo Brukshundklubb. Orkan klarte seg ganske bra. Det jeg var mest spent på var om jeg ville få slalåmfeil tilsvarende sist stevne, men det fikk jeg ikke. Jeg klarte å vippe ham ut en gang, men ellers satt det som det skal. Farten var fin (bortsett fra 270-svinger som vi virkelig trenger å trene på... fortsatt...), og han lekte faktisk bra tross hestemøkk og V&H i lommen! Kul Schip!

De hadde satt en ganske vanskelig bane, men vi løste alt sammen. Kanskje vi begynner å nærme oss klare for kl 2?

Et skår i gleden var det dog: plutselig hadde vi flygende felt... Jeg har sett tendensen til å treffe høyere en stund, men ikke på denne måten! Han traff HELT øverst på feltet gang på gang... Dermed er felt-terping ukens prosjekt. Jeg håper det ikke blir alt for vanskelig å fikse det...

Turer i både skog og mark blir det forresten også, Catrine og jeg har begynt å mosjonere litt mer målbevisst. Dermed er det turer i så høyt tempo vi orker (og det øker forhåpentlig etter hvert!) tre ganger i uken. Deilig å ha noen å trene sammen med! De fleste er i så innmari mye bedre form enn jeg, at det ikke er noe vits for meg å trene sammen med dem, men Catrine og jeg har god match på tempoet :-D