03 December 2009

Eksamensstress = blogg- og treningstørke...

Det blir ikke mye trening på Litte Bani om dagen. Han trives godt med noen ukers eksamensferie, ligger på et saueskinn foran ovnen og nyter. Bris, derimot, finner stadig nye hobbyer å fordrive tiden med, mens Storm ligger på fanget mitt og blokkerer utsikten til skolebøkene...

Jeg tror det er godt med litt agilitypause innimellom, for å la hundene endre tankemønstre, eventuelle begynnende skader gro, og treningslysten få bygge seg opp litt ekstra. For én ting er sikkert: når man ikke har tid til å trene, da får man LYST!

Heldigvis rekker vi noen turer i det herlige været. Catrine og jeg klart å lage en vane av de lange turene våre. Med skikkelig (SilvaLX2) hodelykt er ikke vintermørket så farlig lengre, men det er såklart en ekstra bonus med hvit verden og fullmåne, sånn som det har vært de siste dagene!

Jeg har veldig lyst å teste Bris på ski! Det er ikke mye sne, men bakken er dekket såvidt (gresset stikker opp noen steder) og jeg har noen gamle, kassable fjellski som jeg kan ødelegge av hjertens lyst! Vi får se hva jeg orker utover dagen. Formen er ikke helt god, og dessverre må lesingen få prioritet...