30 December 2009

Klart for fjellet!

Bare et lite livstegn før vi stikker til fjells. Julaften var jeg og de to små hos pappan min, romjula har vi tilbragt med Sigurd og Bris hos svigers, i dag er det begravelse, og i morgen tidlig drar vi endelig på fjellet.

Dette med begravelser har visst blitt et gjennomgangstema akkurat nå... Veldig trist. Sender noen ekstra tanker til de rundt meg som har det vondt... Stor klem! I natt drømte jeg til og med at enda fler døde, men heldigvis våknet jeg til en litt bedre virkelighet. Uff.

I morgen drar vi altså til fjells - med værmelding ned mot 30 blå. Det skal bli gnistrende, skal jeg si deg! La oss bare håpe at vi får igang bilen når vi skal nedover den 3. Hytta ligger langt fra allfarvei (og langt fra der vi parkerer bilen i tillegg) og vi har en bil med personlige meninger om kaldt vær. Nåja. I verste fall blir vi der en uke ekstra og lar forelesningene gå sin gang uten oss ;-)