21 February 2010

Agilitytrening i Asker

I kveld tok jeg og Orkan toget inn til Asker, hvor vi møtte Catrine og Litchi, for å være med på trening på Dikemark. Trivelig!
Orkan er utrolig behagelig å reise med! Satt pent oppå treningsbagen hele turen, og syntes alt var hyggelig og spennende. Ikke en lyd, og ikke noe stress.

Så til the grand finale: han tok slalåmen på første forsøk! Jeg tør nesten å begynne å håpe at vi skal gjøre det bra på lørdag :-D
Men bare nesten, altså...

Sånn ellers er det bare bra. Jeg var i Sarpsborg og besøkte min nyopererte pappa i formiddag. Håper han kommer seg snart! I morgen tidlig skal jeg til spesialist. Skummelt og spennende på én gang. Og så har jeg ikke klart å slutte å tenke på det finsk-tsjekkiske kullet, så her kommer et bilde av den blivende (hvis det blir, da) faren, Esso Taien: