15 February 2010

En langsom mandag.

Sov lenge i dag, veldig sliten etter helgen. Det er baksiden med å ha en utfordrende og spennende
jobb når jeg ikke er helt frisk, jeg blir innmari sliten etterpå. Utrolig deilig å ha muligheten til å slappe av i dag.

I kveld er det trening med Orkanibani. Vi har lekt litt her hjemme, og han er en sann lykkepille å trene med. Søteste pelsdotten! Storm bare sover og sover. Han vil ikke spise for tiden, og det bekymrer meg såklart. Ikke for at han er tynn, det er han absolutt ikke, men det likner ham ikke å ha dårlig matlyst. Han sover på sofaen akkurat nå, og jeg tar meg selv i å glede meg til april. Da skal vi få ordnet ryggen hans ordentlig igjen, håper jeg!

I morges leste jeg at Frida er død. Trist å høre... Jeg kjente henne ikke personlig, men har fulgt bloggen hennes, og latt meg røre dypt av hennes innbitte kamp. En kamp hun til sist tapte. Nå går tankene spesielt til hennes kjære, Andreas... Det finnes ikke ord for hva han må gå igjennom...