27 February 2010

Orkan er innlagt

Bare en kort oppdatering, siden mange lurer på hva som skjer og hvordan det går.

Orkan begynte å spy ganske kort etter at vi kom hjem fra stevnet i dag. Først kom godbitene opp, så gul væske, deretter mer og mer blod.
For sikkerhets skyld ble jeg skikkelig dårlig omtrent samtidig, og var rett og slett ikke i form til å kjøre noe sted. Heldigvis kom jeg meg nok til å kunne bli med, men hadde det ikke vært for mine fantastiske venner, sjåfører, og støtteapparat, vet jeg ikke hva jeg skulle gjort. Ikke så greit å hjelpe veterinæren med å ta blodprøver, holde på røntgen osv når man ikke klarer å stå på bena... Tusen takk til Karine og Catrine! Dere er gull ♥

Orkan er nå innlagt på Jeløy Dyreklinikk (Oslo var travle i kveld, så det ble ikke dit selv om det er dit vi oftest drar når det er noe) med væskebehandling, kvalmestillende, røntgenkontrast, antibiotika og jevnlig overvåkning. Ble også tatt blodprøver som ikke viste noe foreløpig.

Han spydde sjeldnere da vi kom frem dit, men hadde veldig dårlig allmentilstand. Når de knøttsmå ørene henger ned, og han ikke engang gidder å snuse på våtfór, er det noe alvorlig galt...

Nå skal jeg vaske gulvet (som er fullt av flekker med blodig hundespy...) og prøve å gi Bris litt oppmerksomhet. Stakkars jenta har ikke gjort noe særlig på fem dager og i dag har hun vært alene hjemme fra morgen til kveld.

Det er utrolig tomt her med bare meg og én hund. Takk for at dere krysser fingrene og ber en liten bønn for Kanebanet... Jeg lover å oppdatere når jeg vet noe mer...