24 February 2010

Ridehustrening på Jeløya og plan for lørdages stevne

Femte trening på rad (tror jeg), fordelt på tre ulike ridehaller, at Orkan har tatt slalåmen på første
forsøk, med sikkerhet og entusiasme! Tro om vi kanskje nærmer oss en løsning?

Jeg er innmari spent på lørdagens uoffisielle cup! Skikkelig stevnesituasjon. Planen er som før, at hvis løpet er perfekt frem til slalåm og det funker, fortsetter jeg. Hvis vi har noe annet rot før, springer jeg ut og belønner. Hvis det skjer noe i slalåmen, går vi noen hindre tilbake (øker kostnaden) og kjører på på nytt, for så å belønne.

Ellers jobbet vi litt med bakbytter, threadler, lead outs med økt avstand, bakbytter på tunneler, og jeg fikk belønt noen starter. Bani lekte bra, gikk agility for godbit for enkelhets skyld, men lekte fint som oppvarming, og ved lekepauser. Finfin trening!