23 February 2010

Rygge rundt meg

Siden Catrine er igang med litt freestyle-trening med Litchi, har jeg hengt meg på og prøver å få
inn noen fancy triks. Egentlig tenkte jeg at det var Storm som skulle få leke med sånt, men han er ikke i form til det om dagen. Triks nummer én på min agenda er nemlig å rygge rundt meg, og bare det å gå i sirkel rundt meg var igrunn nok utfordring for Storm. Så Orkanen får prøvd seg på det i stedet.

Det pleier å være ganske enkelt å shape ting med Orkan, men akkurat dette sitter visst langt inne! Etter tre økter (spredd utover en uke, jeg trener ikke så mye for tiden) kan han rygge inn bak ryggen min men ikke lenger. Da snur han og kommer resten av runden med nesen først. Jeg lurer på om vanskeligheten kommer av at han har lært ganske grundig å ikke gå for dypt inn i utgangsstillinger? Han kan jo utgangsstillinger på begge sider, og til å begynne med gikk han nesten inn bak ryggen på meg, så jeg har terpet mye på å stoppe i rett posisjon.

Hursomhelst: rygge rundt ble en morsom utfordring for oss! God trening for fysikk og kroppskontroll er det også, med Orkans tempo og krumspring blir det nemlig ganske krevende å komme seg rundt meg :-)