05 March 2010

Evaluering av februar-målene

Overordnet mål: lære oss threadler.
Det fikk vi sånn noenlunde til! Trenger fortsatt å finslipe på det, men har forståelse og automatikk
nok på det til at det kan brukes i baner. Det var på høy tid, og ganske deilig å endelig ha tatt meg sammen og gjort det :-)

De andre målene handlet om hoppteknikk, vippe, verdi for slalåm og tunneler. Det ble ikke like mye av det som jeg hadde håpet, vi har jo hatt litt å stri med i forhold til blant annet at han har vært syk. Men vi fikk til noe bra, vi hadde det moro! Jeg klarte å fokusere litt mindre på resultater og litt mer på hvor herlig det er å holde på med agility, og det er jo egentlig det som er det aller viktigste målet jeg har.

Alt i alt er jeg dermed fornøyd, men skal ta med meg videre til utarbeiding av mars-mål at vi må jobbe litt videre med blant annet threadler, hoppteknikk og vippe.

Det blir ingen Tønsberg-konkurranse på oss i morgen. Orkan virker frisk og fin etter en uke med avslapning, men har får fortsatt medisiner, og jeg gidder ikke å pushe ham. Hadde det ikke vært så langt (Og tidlig! Kjøre herfra halv syv!) hadde jeg kanskje tatt en tur bare for å se om han var i form, men jeg tror ikke jeg orker...