16 March 2010

Orkan-oppdatering og litt annet

Orkan er fortsatt kvalm, har vondt i magen, og er generelt dårlig. Vil ikke spise. Men får i seg medisnene og er ikke så dårlig at han trenger å legges inn. Så vi sliter oss gjennom én dag av gangen og ser frem til at antibiotika-kuren er over om ti dager. Prøvesvar skal også bli interessant å se...

Denne uken jobber jeg noen dager. Liker jobben min!  :-)

Mandag var det agilitytrening. Jeg tok med meg Storm, og Sigurd hadde med Bris. Storm har ikke gått agility på et år, og ikke vært i Ridehall på sikkert to. Men han var kjempeflink! Fikk trene litt med bommene på bakken. Han var mer selvstendig, raskere og generelt bedre enn jeg trodde :-)

Jeg fikk være instruktør for Catrine og Karin. Supert å få bryne seg litt på handling selv om jeg ikke kan gå selv. Ser ting fra en litt annen vinkel når man skal pirke på andre. Så jeg prøver da å utvikle meg og lære litt selv om Litte Lutte ikke får være med!