14 March 2010

Orkan-oppdatering

Orkan spydde opp maten (og medisinen) i går kveld. Så i dag har han stort sett bare fått
medisinene, i tillegg til en og annen kule av spesialforet. Det får bare være at han ikke får i seg så mye næring noen dager, til han er i balanse. Skal lure i ham litt vann med sukker og salt snart, har jeg tenkt meg...

Antibiotikaen han får (Flagyl) er kjent for bivirkninger, så jeg håper at noe av kvalmen skyldes den. Ikke så mye mer å si egentlig, han er slapp, trøtt og lei seg. Vil helst ligge oppå meg.

I morgen må jeg på jobb, og snille Karine skal passe ham for meg. Godt å slippe å reise fra ham en hel dag. Han er ikke så syk at han trenger å legges inn, men på åtte timer alene kan han bli veldig mye dårligere veldig fort. Så det er veldig godt å vite at noen holder øye med ham!