18 April 2010

Bris på nye eventyr, og Orkan i god form

Gikk en lang tur i dag også (lenger enn planlagt, Bris fikk et infall og forsvant fra oss (Sigurd holdt på å fikle med kjettingen som hun drar på til vanlig, siden det er båndtvang) og stakk etter et dyr av noe slag. Hun har aldri vært borte på den måten før, så vi ble skikkelig bekymret etter hvert. Ga til slutt opp å sitte og vente på henne, og gikk i retning av der vi hadde parkert bilen, mens vi ropte og sang så hun eventuelt kunne finne ut hvor vi var.

På vei mot bilen hører vi Bevipus gaule av full hals, langt langt inne i skogen. Sigurd legger på sprang i retning lyden, og finner henne til slutt, sittende fast med en stor grein gjennom selen. Gjensynsglede! Dette er første gang jeg er oppriktig glad for at hun ikke er av den stille typen. Tør nesten ikke tenke på hvor vanskelig det hadde vært å finne henne langt ute i tjukkeste skauen. Langt fra sti, langt fra folk. Og hvor skulle man begynt å lete?

Orkan var med på tur i dag også, han virker superpigg og hopper fra stubbe til stubbe i samme tempo som før. Kanskje opptreningen ikke blir så lang og tung som jeg har forestilt meg?