11 April 2010

Orkan er fortsatt i form!

Lusken er fortsatt hjemme. Han er tynn, han er trøtt, og han har vondt i operasjonssåret. Men han har ikke kastet opp verken mat eller medisiner, og det er ikke mye blod i avføringen. Jippi!

Det ser faktisk ut som det som plager ham mest akkurat nå er at magen hans har vært skåret opp og sydd sammen igjen. Forståelig at det gjør vondt å bevege seg, men fantastisk at han ikke har noen andre problemer som gjør mer vondt akkurat nå!

De nye medisinene er lettere å gi (tablettform er mye enklere enn flytende, helt klart!), bortsett fra kapselen han skal ha om kvelden. Siden den ikke kan gis med mat, og kapselen blir klistrete når den blir fuktig og dermed henger seg fast i munnen hans, er det en liten kamp. Skal prøve å skylle etter med vann fra sprøyte i kveld, kanskje det hjelper...

På fredag, altså om mindre enn en uke, skal vi ta stingene hans. Med andre ord er det forventet han omtrent da vil sitte sammen på egenhånd, og er han fortsatt i like god form som nå, skal han få begynne så smått å gå litt turer, og se om kroppen hans kan begynne å fungere igjen. Han får små porsjoner av bløtforet 4-5 ganger om dagen, så jeg håper at vi klarer å legge på ham litt. Muligheten er i hvert fall der nå som han ikke kaster opp :-)