07 April 2010

Orkan-oppdatering

Snakket med Orkans favorittveterinær i går ettermiddag. Da hadde de sett på magen hans
på ultralyd, og magesekken så tykkere ut enn vanlig. Riktignok var det visst ikke uvanlig, den kan se sånn ut når de ikke har fått mat på noen dager.

De hadde også vært inne kirurgisk og skåret ut større biopsier (vevsprøver). To fra magesekken, og en fra begynnelsen av tarmen. De så ikke ille ut med det blotte øyet, men bedre svar enn det får vi ikke før de ankommer England for en grundigere undersøkelse.

Han kjeder seg visst ganske grundig, hadde hoppet ut fra buret (i andre etasje) og rett i armene på favorittveterinæren sin da hun kom for å hilse på ham om morgenen. Fortsatt blodig avføring, men bedre konsistens. Ingen oppkast.

Jeg skriver oppgave (som skal leveres fredag) men har pratet litt med veterinæren også. Han skal få litt mat i ettermiddag (har tross alt gjennomgående hull i tarmen som helst ikke skal infiseres) og kan kanskje, kaaanskje komme hjem på fredag.

De vil ikke tro noe før de får svarene fra England, men har noen tanker om ny type medisinering når operasjonssårene er grodd.
 Bildet er fra hjemturen fra ett av våre mange veterinærbesøk den siste tiden. Orkan er mester i å gnage av seg bandasjer, så han måtte sitte i forsetet under streng bevoktning fra bandasje-politiet...