13 April 2010

Super-Bevi til tjeneste!

I går kveld var jeg og Bris med på sesongens siste innetrening i Drøbak. Bris har ikke den grunntreningen jeg ville gitt henne hvis hun var min hund, men Sigurd har bare lyst til å kose seg med agilityen, ikke satse, så jeg forstår valgene hans. Mangelen på enkelte grunnkunnskaper gjør at Bris ikke alltid skjønner det jeg vil at hun skal skjønne. Så jeg har ikke så veldig store forventninger når jeg tar med meg Bris på trening.

I går overrasket Bris meg stort i positiv retning! Denne banen ble satt opp:


Mitt handlingsforslag:
LOP ved 3, fx til 4 over vegringslinjen på 3, fx til 6, fx til 16, serpentin på 18.

Bris fikk kjøre gjennom banen i sekvenser:
  • Hjulet var litt ekkelt, så vi gjorde LOP med bare tunnel.
  • Feltene var noe av det beste jeg har sett på lenge! Hun tok i alt hun hadde, og den siste meteren av bommen skle hun ned i posisjon, hun hadde nesten problemer med å klare å stoppe så brått :-p
  • Hun slapp vippa (som vi ikke har trent ferdig) og slalåmen (som hun ikke kan)
  • Jobbet litt med framforbytte til 18 - og hun gikk fort, sikkert og responderte akkurat som jeg ville.
Det føles som om Bris på den måneden jeg har trent med henne har doblet kunnskapene sine på absolutt alle områder! Veldig, veldig moro med så rask fremgang!

Tusen takk for lånet, Sigurd :-D