08 May 2010

Begivenhetsrik sykkeltur

I dag har jeg hatt kurs for en herlig gjeng, i herlig vær, i nydelige omgivelser. Hva mer kan man ønske seg? Da jeg kom hjem, litt kokt i både hud og hode, var hundene mine klar for alt annet enn avslapning, så vi tok en sykkeltur. Ganske rolig for meg, ganske mye jobb for dem - perfekt!

Litt merkelig timing må vi ha hatt i dag, for da vi hadde syklet 100 meter i sakte oppvarmingstempo ble vi passert av en sykkel med tilhørende halvfeit beagle i flexibånd. Hundene mine tente på alle pluggene og et par til, og der gikk min drøm om rolig oppvarming ganske heftig i vasken. Nå ville det seg slik at beaglen skulle samme vei som oss de første fem kilometrene, så jeg fikk brukt bremsene godt... Ikke gikk det fort med den heller, jeg prøvde å passere en gang, men da satte Bris seg like godt ned for å drite like etterpå, så den tok oss igjen...

Virkelig synd jeg ikke har bilder å illustrere dette innlegget med, vi må ha vært litt av et syn! En pesende schipperke med mord i blikket, ved siden av et passe sprøtt lapsk monster, og meg på sykkelen med febrilsk grep om bremsen. Dere får forestille dere detaljene :-)

Vi bor passelig til for to forskjellige sykkerunder. Begge er ca 7 km, og her har jeg tegnet inn den vi tok i dag: