30 May 2010

Vi glimter til innimellom :-)

Da var Oslo hundeshow over for denne gang. Det ble en fin avslutning på helgen for vår del!

Selv om resultatstatistikken vår ikke ble så pen, er jeg fornøyd med veldig mye. Først og fremst at Orkan jevnt over leker bra og går fort :-)

Dagens agilityløp trenger vi ikke nevne så mye, jeg prøvde å gjøre slalåmen enkel, så da bommet han like godt på inngangen. Da jeg ga ham den vanskelige varianten satte han den perfekt... Tja. Ellers kan nevnes at vi fikk et flyvende møne. Ikke helt etter min smak, det blir en veldig smell når hunden treffer bakken på den måten. Men Orkanebanet tok nok i litt mer enn han hadde planlagt (man ser han tar et steg i luften), og landet passelig på feltet før han sparket fra. Mønet er med på videoen.

Hoppløpet gikk på en enkel bane med lange, slake linjer, som de aller fleste fikk til (veldig mange feilfrie). For vår del satt det nesten perfekt. Jeg kunne dratt på litt mer, plassert meg litt bedre osv, men ville virkelig ikke diske nok et løp, så det ble litt safing. Dermed holdt tiden bare til en andreplass, et halvt sekund bak vinneren. Men når min lille, gule schipperke går 4,8 meter per sekund, skal jeg søren meg ikke klage. Da får det bare være at en annen gikk enda fortere :-)

Følelsen jeg sitter igjen med etter helgen er at vi er på god vei, men trenger mer erfaring. Det er ikke én spesifikk ting vi trenger å jobbe med, vi trenger trening på det aller meste. Selvstendighet på vippe og møne (hvis jeg løper bakover eller sideveis etc), hinderdiskriminering (tunnel/møne kom flere ganger i helgen), threadler, selvstendighet i 270graders-svinger osv osv. Men så lenge farten er bra, er både jeg og Orkan glade!

Snurr film: