29 June 2010

I Hällefors

Jeg og småguttene er i Hällefors denne uken. Søndag kveld kom jeg hjem fra seiltur, så det ble bare én natt hjemme.

Storms plan for uken er å vise hvor flinke luddepjusker er til å bruke nesen. Hundcampus-folket er nemlig interessert i hva en urhund kan stille opp med, så de skal få teste spesialsøkstrening med pjusken. Storm elsker jo som kjent å søke, så jeg tror det kan stemme at de har igjen en god del gener for sånt :-) Tro om det blir en spesialsøksludde av den?

Orkans plan for uken er å henge med på litt aktiv semester-aktiviteter, og trene (og treningskonkurrere) agility. Til helgen er vi nemlig i Trondheim for å konkurrere (og diverse annet, kommer tilbake til det).

Min plan er å sosialisere, er jo tross alt her på besøk først og fremst, ikke på kurs. Og så skal jeg prøve å slappe av litt, dvs hvis jeg får tid!

Forresten har vi kjøpt ny bil. Saab 9000 fra 1992. Den har litt småplukk som skal fikses, men etter å ha hatt den noen dager er jeg sikker på at vi gjorde et vanvittig godt kjøp. Ligger som en engel på veien (også på dårlig vei), brukte 0,63l/mil på turen hit i går, og jeg har fått installert bur baki så hundene er happy. Riktignok er den ikke særlig pen (har vært rød, er nå mer ubestemmelig), men den er så god, så god, så gooood :-D