30 June 2010

Søksludde, agilityschipp og te

Søksludden imponerer, og har falt i smak. Treningen har forøvrig falt i smak hos ham også, han digger dette! Jeg for min del digger den lille ludden min <3

Orkan har også fått prøve seg på spesialsøk. Ikke så mye, men fire økter i formiddag. På de fire øktene har han rukket å lære seg å lete etter te. Jeg har litt lyst på sånn plattform :-D

Forøvrig var vi på treningskonkurranse på Hällefors brukshundklubb i går, og Orkan gjorde en veldig bra hoppklasse. Én stor sving, men feilfritt og slo alle de andre (også de store hundene) på tid likevel. 24,ettellerannet var tiden, 17 hinder. Banelengde aner jeg ikke. Anniken og SprettNit var også flinke! I agilityløpet sprang Orkanebanet tvers igjennom slalåminngangen (blaahhrrt, grr!), vi er visst ikke helt ferdige med det der... Jeg satser på at det alt i alt var bra oppvarming til helgens konkurranse i Trondheim!