04 June 2010

Sliten uke

Joda, vi lever. Har bare ikke så mye ork til overs
til blogg og denslags. Jeg jobber kveldsvakter denne uken, nemlig.


Orkan har hatt en særs rolig uke. I går dro vi på trening, men jeg orket ikke å løpe med ham (ble bare svimmel...) så Sigurd og Therese fikk låne ham litt. Jeg har i utgangspunktet ikke noe særlig tro på å drive og bytte hunder hist og pist, men akkurat når det gjelder forståelsen av at "du skal ta leken uten og nøle og uten å tenke på godbitene i gresset, og jobbe engasjert", tror jeg Orkan har nytte av å oppleve at virkeligheten er lik samme hvem som holder i leken... Gøy å se at han gikk fort og fint med Therese, selv om hun kanskje ble litt sliten av å holde ham engasjert? Han ville helst ta med seg leken tilbake til meg :-p

På onsdag var Orkan på kontroll hos veterinæren. Vi skal redusere litt på magesårmedisinen, og fortsette med fysisk trening. I tillegg fikk han første dose rabies-vaksinering, og en forsinket årlig vaksine (han har vært for svak til at vi har villet vaksinere ham, selv om han egentlig skulle hatt den i mars).

I går var jeg hos spesialisten igjen, og planen for de neste ukene er å leve på pulver. Det smaker brent ris samme hva du blander det i (og det er i tillegg ganske begrenset hva jeg får lov til å blande i). I tillegg får jeg spise litt frukt og grønt. Tanken er å fjerne alle allergener og se om immunsystemet mitt kan tenke seg å roe aktiviteten en tanke (aller helst slutte å nedkjempe det jeg spiser).

Now for something completely different: off to work. Ha en strålende fredagskveld, folkens!