14 June 2010

Snart klare for Tromsø

Det har vært noen travle (og til dels slitne) dager. Den
siste en og en halve uken har jeg levd på pulver, og begynner å bli vant til det. Det smaker ikke godt, og jeg savner mat, men det er fullt gjennomførbart.

Helgen ble tilbragt på hyttetur. Koselig! Orkan har vært hjemme med Sigurd, og nakken hans ser ut til å gro veldig fint (jeg skal dusje ham i dag så jeg får sett ordentlig uten det som er av grums og salverester rundt såret) men han har ikke fått trene noe. Regnet med det ville bli ubehagelig med høy puls og et dypt sår.

Storm er i dårlig form om dagen, og jeg håper vi kan få ordnet en time hos Laxmi så fort som mulig nå som hun endelig er tilbake på jobb. Fælt å se ham sånn...

I dag skulle jeg gjøre en masse ærender før Tromsø-turen, men pengene mine sitter fast mellom to banker og saldoen viser -410 kr. Litt krise, men min snille bank holder på å fikse kontokreditt til meg (som varer frem til onsdag) så jeg forhåpentligvis rekker noe av det jeg skal i dag...

I morgen tidlig går turen til Troooomsøøøø! Jeg gleder meg, og er veldig spent. Greg Derrett er en av verdens flinkeste agilityhandlere, og han har en fantastisk evne til å systematisere og forklare valgene sine. Jeg ble så glad da jeg oppdaget at det eksisterer konsekvente handlingssystemer for noen år siden, og trives innmari godt med handlingen min. Jeg har enkle retningslinjer å gå etter, så jeg kan lære hunden hvilke simple signaler han skal reagere på, og vi forstår hverandre.

Jeg gleder meg til å fly med den lille gule, til å henge med gode agilityvenner, og til å nyte god agility. Jeg er spent på det nordnorske været, spent på nivået på de ekvipasjene jeg ikke kjenner fra før, og veldig spent på hva Greg mener om handlingen min! Først og fremst er jeg jo der for å få plukket fra hverandre og dissekert min egen tankegang slik at jeg kan fikse det som ikke er bra, men jeg håper jo at jeg gjør noe riktig også...

Tromsø, here we come :-D