10 June 2010

Uheldig i omgang med schæfer

Orkan (og jeg forsåvidt, men jeg var uforsiktig og fortjente det nesten, det var ikke Orkan) var litt uheldig i omgang med en schæfer i går. 

Den verste skaden er et punkteringssår type hjørnetann i Orkans nakke. Nesten dødelig, om du spør den lille gule. Og litt ubeleilig, siden jeg har massevis av lyst å trene med ham om dagen!
Heldigvis ser han ut til å ha glemt at det var veldig, veldig vondt, og så lenge det ikke blir betent (gjett om jeg er nøye med å smøre og rense!) skal det vel ikke klare å stikke kjepper i hjulene for Greg-kurset.

Så hva har vi lært? Orkan har lært å passe seg for schæfere (han er jo allerede generelt sur på fremmede hunder, tipper at dette ikke hjalp noe særlig). Jeg har ikke lært så mye, jeg avfinner meg rett og slett med at jeg er ubetenksom innimellom, og at hunder kan være uberegnelige :-p