10 July 2010

Kostholdsforsøk

Denne uken har jeg endelig fått begynne å teste mat igjen, etter seks uker på pulverdiett. Melk gikk fint, ingen reaksjon. Havre også. I dag har jeg bakt (og fråtset i) hveteboller, og vært skikkelig trøtt. Men for det første har jeg jobbet fire dager denne uken og var ganske sliten fra før, for det andre er jo boller typisk slapp mat i alle tilfelle? Nekter å være glutenallergisk før det eventuelt blir bevist ;-)

Skal prøve igjen i overimorgen med litt mer moderate mengder, og satse på at gluten også går i kategorien "tåler"...

Forøvrig har dette diettstyret pådratt meg et nytt dilemma; jeg har mistet en masse fett som har bodd og trivdes på kroppen min i mange år. Greit nok at jeg ville gå ned noen kg, men dette var ikke helt planlagt, og mer enn jeg hadde tenkt. Plutselig passer ikke klærne lenger! Jeg kan leve med å bruke belte, men når buksene blir hengende som en krøll i beltet ser det ikke helt bra ut lenger. Spørsmålet blir: legge på seg igjen, eller bruke masse penger (som jeg såklart ikke har) på nye klær? Ikke er jeg særlig glad i shopping, og ikke har jeg penger til overs.

For sikkerhets skyld ser jeg selv ingen forskjell på meg selv, så jeg kan ikke si jeg nødvendigvis vil mistrives så mye med å legge på meg igjen heller. Men kanskje jeg løper fortere på agilitybanen uten disse kiloene? Kanskje jeg skal teste å jogge med ryggsekk før jeg bestemmer meg for om dette er noe jeg har lyst å drasse på :-p