05 July 2010

NKK Trondheim og litt sånt

Jeg og Orkan har vært i Trondheim denne helgen. Vi har vært med noen kjempeflinke utstillingsfolk, og det har vært en spesiell opplevelse å få innblikk i deres verden!

Vi konkurrerte bare agility på lørdagen. H2L disket vi. Orkan gikk med fantastisk trøkk, fart og engasjement, men vi pådro oss en vegring. I stedet for å rette opp, gikk jeg videre og disket dermed. Hva synes dere egentlig man bør gjøre med vegringer? Løpet er jo ikke verdt noe (bortsett fra resultatmessig, men altså ikke napp osv) med fem feil, og jeg føler at jeg gir hunden min kjipe signaler ved å stoppe ham og rette opp...

AG2L vant vi! Riktignok ikke samme fine fart som i hoppløpet, men helt ok (tror det var 3,9 meter per sekund). Egentlig var det vel nettopp derfor det gikk så bra - det er lettere å få til et løp med mindre fart. Men det er ikke sånn jeg vil ha det! Derfor er det helt greit for meg at vi mangler noen napp til klasse 3. Jeg vil kjøre for fullt og opparbeide sikkerhet og trygghet sammen med hunden min, før jeg knoter til banene noe mer...

Jeg kunne skrevet mye mer om helgen, men er fullstendig skutt etter å ha kommet hjem klokken fem i natt. Skal jobbe noen timer, og så går jeg vel og legger meg igjen :-p