02 April 2011

Den store dagen for feilaktige resultater?

I dag har Orkan vært i aksjon i agilityringen i Tønsberg (Lefdals rideskole), og jeg er godt fornøyd med innsatsen.

AG2-løpet har jeg ikke på film, og det skulle vise seg å være innmari dumt, for etter å ha kommet i mål og blitt gratulert med feilfritt løp og et etterlengtet napp, får jeg se fem feil å resultatlisten. Bittert, men ingenting å gjøre med, når ikke dommeren husker løpet.

Åpen hopp disket vi elegant, etter hinder 2. Fort gjort, liksom. Jeg sto bom stille og snakket til Orkan, vi skulle rundt en 270-grader. Han stakk rett frem til en tunnel (av alle ting!), han som hater tunneler normalt?

Hopp2 gikk vi feilfritt, og mangler dermed bare ett napp til hopp3. Ble litt overrasket da jeg så resultatlisten, der var vi slått av fire andre ekvipasjer, og befant oss ca fem sekunder bak vinneren. Det er et par ting jeg ikke ønsker meg, og en av dem er en langsom agilityhund. Prøvde å ikke tenke på det, og være glad til at vi fikk napp. Når jeg ser videoen i ettertid, ser jeg at tiden vår var mye bedre enn det som sto i resultatlisten, vi fikk 35,ettellerannet, mens tiden på videoen viser 30,5 ca. Det gjør ikke så mye, så lenge jeg får ha nappet mitt i fred!

Skulle mye heller hatt et videobevis for agilityklassen, men her er i hvert fall hoppløpet på film:Vil gjerne påpeke at jeg synes arrangøren har gjort en veldig god jobb for det aller meste, det eneste jeg ikke er helt fornøyd med er at resultatene våre ikke stemmer helt med hukommelse og video...