08 April 2011

Tørke

Det har ikke blitt så mye blogging den siste uken, og det har en helt naturlig forklaring: det har ikke blitt noe trening å blogge om. Kneet blir sakte bedre, og i går prøvde jeg meg på litt trening med diverse støttebandasje (men i gangfart). Det gjør vondt, men heldigvis virket det ikke som det ble verre.

Er i alle fall i Stavanger, og her koser jeg meg med god bok, god venninne, avslapning og hundeprat.

Kunne hatt bruk for noen kryssede fingre angående helgens konkurranse. Worst case scenario er vel at jeg kommer i mål etter første løp med et ubrukelig kne. I så fall får Lene gå de resterende løpene med Orkan, men jeg må vel innrømme at jeg ikke tror på de helt store resultatene. De fikk teste litt sammen i går, så vi vet hvordan det ligger an, men jeg håper at plan A slår til: snilt kne hele helgen :)