02 May 2011

Agilitybilder fra Arendal

Jeg hadde ikke med noe objektiv som egner seg for agilityfotografering, men mens jeg ventet på premieutdeling fredag ettermiddag, la jeg meg på magen i solen og knipset litt med vidvinkelen. Ingen bilder å være stolt over, men folk pleier å være glad for bilder av seg selv og hunden sin, så jeg legger dem ut likevel. Du kan finne dem i dette facebook-albumet (LINK). Men husk at dette er MINE bilder, du kan ikke ta dem, bruke dem, publisere dem, eller ta noen form for credit for dem uten MIN tillatelse. Forresten er facebook-kvaliteten skikkelig crappy (de komprimeres, fargemettes og skarpes opp alt for mye), så hvis du ønsker deg bildet i ordentlig oppløsning og med brukbare farger, eller hvis du har lyst å bruke det på nettside etc, kan du sende meg en mail.