07 June 2011

Oslo Hundeshow 2011

Kort oppsummert: Orkan er endelig klar for agility klasse 3, og er dermed en vaskeekte klasse 3-hund. Nei, vent. Han er ikke vanntett. Regn funker ikke (et uengasjert løp sist på lørdag). I tillegg til regn ble ni løp på en helg litt mye og han var generelt sliten på søndagen.

Men vi vant en ag åpen-klasse (vår første seier i åpen), vi gikk et herlig hopp 3-løp som hadde holdt til cert hvis jeg ikke hadde klart å dra ham forbi siste hinder (ropte BRA! = klikk), og vi kvalifiserte oss til åpen hopp-finale, ranket som nr 6!

Finalen vil jeg helst glemme, Orkan var sliten og jeg syntes det var en smule flaut å gå en sånn finale med en uengasjert hund som blant annet poppet ut av slalåmen, og blindbyttet meg til en disk. Velger å fokusere på de løpene som ble bra, resten kan letes frem på min youtube-kanal hvis du skulle være nysgjerrig :-)

H3L lørdag - synd med siste hinder, helt og fullt min egen skyld. Nydelig innsats fra Orkan!


ÅAG lørdag - vi vant, selv om løpet ikke føltes så bra (kroppen min nektet å løpe fort). Uansett gøy å stå øverst på pallen i en åpenklasse :-)


ÅH fredag - et helt ok løp, som kvalifiserte oss for finale (femteplass, ranket som nr 6 totalt)


AG2 søndag - ikke et godt løp, men jeg er veldig, veldig fornøyd med at jeg klarte å omstille meg og samle noen krefter etter at ÅH-finalen gikk dritt. Jeg klarte å dra med meg en veldig sliten Orkan gjennom banen, selv om han stoppet opp og snuste (!) i slalåmen. Endelig det siste nappet (og seier), og slutt med safeing og denslags tull :-)