18 August 2011

Jeg elsker planer!

I det siste synes jeg Kuling har vist litt lite intensitet i treningen. Jeg klarer å fremprovosere stress (ved å la ham se på andre hunder trene, eller ved å løpe fort) og dermed fart. Men det jeg ser etter er egentlig ikke fart, jeg vil ha motivasjonen hans høyere. I dag har jeg prøvd å lære ham å singelsteppe, og tendensen er der. Men så lenge han ikke gir alt, blir det ikke helt bra...

Ingenting er som en god plan! Jeg har lovet meg selv, og Catrine, at frem til neste helg skal jeg trene to økter med både Bris og Orkan, for hver økt jeg trener med Kuling. Altså mye mindre trening enn kållisen er vant til. I tillegg skal jeg trene enkelt. Vekt på hoppteknikk, har jeg tenkt. Der er det ikke så mye behov for tenking.

Mindre trening + mindre tenkng = mer moro? Verdt et forsøk :-)