29 August 2011

Vestlandstur, kort oppsummert

Mens vi var borte har noe skjedd her hjemme. Kanskje et lynnedslag, kanskje er det routeren sin feil. Sikringen har i hvert fall gått, og routeren er svidd. Det tar noen dager før vi får ny. Dermed kommer det til å drøye før filmer og sånt kommer fra helgen, men via mobiltelefon tar vi oss tid til en kort liten oppsummering.


Vi hadde en veldig, veldig hyggelig helg på Vestlandet. Langt å kjøre, og ikke det været som sto øverst på min ønskeliste. Men når Orkan og jeg vinner fire av fire løp på lørdag, får med oss to cert, og tittelen Junior-Norgesmestre, kan jeg vel virkelig ikke klage på været? Orkan jobbet faktisk som en helt hele helgen, tross mye flere løp enn han pleier å orke, og ganske fuktige forhold.

Bris gjorde det også bra. Så bra at jeg har fått helt ny tro på hennes fremtid som agilityhund! Hun og Sigurd gjorde mye bra på banen, og med meg i den andre enden av båndet gikk Bris også junior-NM og endte på en femteplass.

Sigurd var ikke bare en god handler for Bris, han har hjulpet meg oppvarming av Orkan, kjørt en stor del av den lange turen over fjellet, og generelt vært min gode støttespiller. Uten ham, hadde nok ikke lørdagen gått så bra som den gjorde for meg og Orkan.

En stor takk også til Bodil med familie. Vi har sovet godt, spist godt, og kost oss med gode samtaler. Vi kommer veldig gjerne tilbake, om ikke så alt for lenge!