06 February 2012

Kuling har debutert!

Lørdagen startet med agility, og jeg var veldig nervøs for hvordan Kuling skulle takle den mest bråkete vippen han noengang har gått, sammen med høyt trøkk og lydnivå inne i en trang hall. Han gikk veldig rolig og forsiktig, men jeg er på mange måter glad for det. Vi gikk begge ut av ringen en dæsj selvtillit rikere. Klare for hopp!

Hoppløpet var Kuling allerede mye tryggere, og bortsett fra noen småfeil synes jeg det var et veldig fint løp. Til åpen hopp var usikkerheten fullstendig blåst bort, og dermed kom en porsjon stress med på kjøpet. Kuling ville ikke sitte på start. Dette var jeg virkelig ikke forberedt på (vi har trent inn rimelig pålitelige startrutiner, og jeg trodde de holdt!), så jeg ble en smule perpleks. Disk på å ta første hinder to ganger, altså.

Lørdagsfilm:


Søndag startet vi med et fint agilityløp. Vet ikke om det var jeg eller han som sa gå på bommen, det ble en veldig kort stopp i hvert fall. På vippa ble han stående litt i lengste laget (jeg måtte si "gå" to ganger), hvilket gjorde at jeg var i mål allerde da han hoppet siste hinder (og han rev). Fem feil og tolvteplass. Uten rivet ville det blitt tredje (av 75 startende) etter to hunder som ikke stopper på feltene. Med andre ord er tidene våre bedre enn jeg trodde (og vi har mye mer fart å gå på)! Snurr film:


Hoppløpet har jeg ikke film av (men kanskje Karin eller Catrine filmet det?). I alle fall forsøkte jeg en flying start for å slippe å diskutere startene med ham (ikke så mye å gjøre med det der og da, det må hjem og trenes). Det var ikke akkurat en bane som passet for flying start, så det ble en tidlig disk og et veldig fint løp etterpå.
EDIT-------------------------------------------------------------------------------------------EDIT
Karin hadde filmet, og Catrine la ut, så her er det! Vet ikke hvorfor han bommer på slalåminngangen, men det var veldig, veldig magne som gjorde det, så jeg antar at den var vanskelig å se mot bakgrunnen eller noe sånt.

EDIT-------------------------------------------------------------------------------------------EDIT

Jeg gleder meg stort til fortsettelsen, og er glad for at neste stevne ikke er mer enn to uker unna!
Kuling hviler på fanget mitt lørdag kveld.