20 February 2012

Produkttips: Høøks hesteshampoo!

Bris fikk veldig mange kommentarer i går, for hvor blank pels hun har. Vilt fremmede stoppet oss og spurte hva slags fór hun spiser. Vel, hun får labb honnør, billigste lightfóret. Ikke særlig magisk, men hun trives med det. Den skinnende pelsen handler derimot om noe annet, et uvant valg av shampoo. Kvelden før utstillingen var hun full av parafin, det hadde vært en lekkasje utenfor hallen, og hun luktet fryktelig. Derfor ble det en ekstra dusj, og uvanlig fluffy Bris. Ironisk nok fikk vi skryt for velstelt pels også på kritikken :-)
Bris' blanke pels.
Det var tilfeldig at jeg testet denne shampooen i første omgang, jeg kjøpte en liten flaske med "Ekol hundesjampo" på Høøks (hestebutikk). Den ga ren, blank, pen pels, like vanntett som før vask. Og ingen parfymert lukt. Akkurat det jeg ønsker meg!

Neste gang jeg var på Høøks sjekket jeg innholdsfortegnelsen på litersflaskene med "Ekol hestesjampo", og det er akkurat det samme innholdet. Altså kjøper jeg heretter litersflasker til 49 kroner, og er veldig fornøyd :-)
Ikke særlig fristende emballasje, men søren så bra innhold!

Du finner den i Høøks nettbutikk, her: http://www.hooks.no/product.aspx?productid=820316
De har også masse annet hundeutstyr.