13 March 2012

Mjøndalshallen 2012

First things frist, Bris tok sitt første napp! Supre saker!

Kuling gjorde mye bra, men det ble en tabbe i hvert løp. To av dem var å kræsje i første hinder. Jeg skjønner ikke helt hvorfor, men mulig at han ikke er vant til å bli satt såpass langt fra første hinder (jeg har alltid tenkt at det er bedre å sette dem for langt unna enn for nærme, men kanskje det er feil?). I tillegg var det helfargede bommer (ikke lov etter det nye regelverket), og sett mot de svære vinduene på endeveggene i hallen med sol på, ble det kanskje vanskelig for ham å se. Jeg vet ikke. Skal eksperimentere med det fremover, for det er en utrolig unødvendig og irriterende feil! Ikke noe vi skal fortsette med :-p
Ellers som sagt veldig mye bra, fin fart, fin stopp på fem av seks felter, og satt pent på start.

Orkan var litt så som så. Tre løp med Sigurd, ett med meg. Det ene med Sigurd gikk han veldig bra (men Sigurd glemte banen), men ellers bommet han litt her og der, var litt uengasjert, litt *f you* her og der. Ganske standard Orkan, altså. Han kan når han vil, men det er søren ikke alltid at han vil ;-)

Catrine og jeg satt og sutret over at man ikke deler ut premie for napp i Norge, i Sverige får man jo pinne (napp kalles jo "pinne" av våre venner i øst), så vi iverksatte vår egen tradisjon i anledning Bris' og Litchis nyvunne napp!