19 March 2012

Uken som gikk

Forrige uke logget endomondo 48 kilometer for meg, og nesten 18 timer med uteaktiviteter. Over det dobbelte av målsetningen min :-)

Riktignok pådro jeg meg en migrene som ikke helt har sluppet taket enda, og jeg er så støl i rumpa at jeg slet med å få på meg klærne i morges. Men det er faktisk bare bagateller, når jeg tross alt orker sånne lange turer! Herlig!

Noen bilder:
Panoramabilde fra et av våre lokale utsiktspunkter. Sees nok best i større format :)

Vanvittig tungt i skogen når man går gjennom snøen til gjørmebekk under!
Orkan lurer på om ikke han også kan få drikke vann fra koppen i stedet for å sette framlabbene i bekken?
Den lengste turen vi gikk, jeg og hundene. Runden om Hovet, med diverse attåt. Blant annet stakk Bris på jakt en tur, og satte seg fast med kjettingen langt inne i skogen. Halve vitsen med kjettingen er jo at hun ikke jakter når hun har den på! 
På søndag ble det noen timer hagearbeid i tillegg til tur. Her holder Sigurd på å fyre opp et gammelt epletre som dessverre ikke hadde lyse fremtidsutsikter.

Heavy beskjæring av morelltre. Strøm- og telefonledningene går midt gjennom det som hadde blitt kronen, siden husets forrige eiere ikke hadde beskåret det på mange år. Farlig!

Eksempel på uheldig omgang med sag.