12 April 2012

Orkan halt

Orkan har aldri før i sitt fire år lange liv haltet. Da han begynte å halte på tur for noen uker siden, ble jeg straks bekymret. Heldigvis gikk det over etter noen minutter, så kanskje han rett og slett hadde tråkket på noe vondt? Trodde jeg.

Plutselig begynner han å halte på tur i går også. Det samme bakbenet. Vil ikke gå på det. Slikker på labben. Jeg måtte bære ham nesten hjem, før det gikk over. Vel hjemme slikket han fortsatt på labben resten av kvelden.

Hvordan tolker jeg dette? Han kunne jo vært sårbeint, vi har syklet en hel del på grus i det siste? Men når det går over etter en stund, hva skal jeg tenke da?

Selvsagt skal vi sjekke dette nærmere hvis det ikke gir seg. Først og fremst med en tur til Laxmi, antar jeg. Men jeg vil gjerne ha noen gode ideer til hva som kan gi sånne symptomer, for enn så lenge kan jeg vel ikke gjøre annet enn å vente og se om det kommer tilbake...