21 May 2012

Bra Bris på Nordkisa!

Egentlig dro jeg bare til Nordkisa for å campe med Catrine, men det føltes dumt å dra uten hund, så jeg meldte på Bris. Det gjorde jeg lurt i, for frøken superpus tok napp i tre av fire løp! Debuten i hopp 2 på søndag kom hun på andreplass, og senere på dagen vant hun like godt agility 1 large (med over 50 startende!) og tok sitt første agilityklassenapp. Åpen-løpene hennes var ikke fullt så bra, men det skal vel være fort glemt :-)

Det er ikke hver dag en lapsk vallhund står på toppen av pallen! Ikke nest øverst heller, egentlig. Jeg er veldig glad for at jeg får låne henne av Sigurd nå som Kuling er skadet. Kanskje ikke så rart når han låner Orkan av meg, men jeg er veldig glad for det likevel :-)


Lørdagsfilm:


Søndagsfilm:


Enda en bra ting med helgen er at jeg er mindre sliten enn jeg har vært på de siste par stevnene. Etter Arendal og Moss har jeg vært såpass dårlig at jeg har vurdert om jeg i det hele tatt kan fortsette å konkurrere hvis det skal være sånn... Jeg kan rettferdiggjøre at jeg trenger noen dager på sofaen etter et stevne, men om det varig skal påvirke helsen min kan jeg ikke fortsette sånn, enda så mye jeg elsker agility...

Nå var det altså bedre igjen. Ikke noe problem å kjøre hjem på søndag, og jeg orket å løpe på oppvarming også i det siste løpet. Jervenduk, solbriller, ørepropper og campingvogn med mye bedre lysblokkering i soveavdelingen bidro nok positivt, ting å ta med seg til de neste stevnene og se om de kan bli like bra :-)