13 May 2012

Måloppnåelse: under 70

Jeg trives best under 70 kg, men har det siste året ligget rett over. Irriterende! I begynnelsen av mars fant jeg frem badevekt, målebånd og iphone med endomondo, og laget denne tegningen på skapet på badet. Målene publiserte jeg ikke, ei heller "før-bildene". Det er mye morsommere å publisere "etter-bilder"!

I mars logget jeg 186 kilometer, i april ble det 151, men i mai blir det nok ikke så mange. Foten stikker kjepper i hjulene for all mosjon. Kostholdsmessig har jeg ikke gjort så mye bevisst, men automatisk, sammen med mosjonen, har jeg sløyfet overspisingen (altså spising av en bolle ekstra, eller potetgull foran tv'n når man egentlig ikke er sulten). Man vil jo ikke motarbeide seg selv :-)

Dagens spontanfoto:
Sånn ser jeg ut i dag (spontant iphone-bilde foran speilet, for å ha noe å illustrere dette innlegget med).
Forklaring for hvilke mål som hører til hvor. A er vekt.
Marsmål, aprilmål og maimål. Fornøyd!