25 September 2012

Dobbeltseier i Arendal!

En hyggelig helg på Hove sammen med verdens beste Catrine. Litchi tok storeslem på lørdag, med dobbeltseier i klasse 2! På fire løp var hun tre ganger på pallen i løpet av helgen.

Kuling gikk ikke så bra på lørdag (rett av banen etter første felthinder i ag, riv+disk pga dårlige bakbytter i hopp), men på søndag kastet han seg like godt på bølgen og tok dobbeltseier i klasse 1. Yes! Da er vi klare for hopp 2 til helgen :-D

I hoppløpet hadde han en fart på 5,8 meter per sekund! I ag-løpet var han ikke raskest av alle, men det har nok en viss sammenheng mellom at han sto så fint på feltene :-)

Jeg tar med meg tre ting videre, som funket bra:

  • Rett av banen etter dårlig felt. Dette gjorde nok litt mer inntrykk på Kuling enn det vi har gjort tidligere (ta det på nytt + belønning på neste felthinder, etc). Søndag sto han ganske bra tross bevegelsesforstyrrelse osv.
  • Høy treningsmengde. Siden Drøbak-stevnet har vi ikke bare vært på kurs, vi har trent nesten hver dag. Få riv og generell samkjørthet denne helgen sier meg at det nok er lurt.
  • Fotball. Jeg kjøpte nemlig en splitter ny fotball på salg lørdag ettermiddag, blåste den opp, og viste den til Kuling med lovnader om å få ødelegge den neste gang han gikk feilfritt. Selvsagt sprang vi rett fra banen og ned til campingvogna. Fotballen ble i tilleg med på pallen :-) Overtro til side, jeg tror Kuling synes det var fint med en skikkelig jackpotbelønning!
Snille Catrine filmet løpene våre: