29 October 2012

Dagens drøm

Innimellom drømmer jeg om agilitystevner gone bad. Det involverer blant annet å ikke rekke briefing, og at banen består av ekstremt merkelige hinder. I natt skulle hundene rundt busker, og slalåmen var kraftig trevirke banket ned i bakken. Kanskje fordi Orkan ikke er særlig glad i slalåm? Dette er nemlig et hinder som det liksom alltid er noe galt med i disse drømmene. Jeg har også drømt noe om at hundene måtte opp i trærne, gjennom et hull i veggen og gjøre ting selvstendig på den andre siden hvor man ikke kan se dem, osv...

..og jeg er den eneste som reagerer på briefing og sier at dette ikke går an?

Jeg lurer på om dette reflekterer noe av roten for min konkurransenervøsitet. Jeg er nemlig vanligvis mest nervøs rett før briefing. Skal skrive det bak øret, til videre jobb med mental innstilling :-)