02 October 2012

Glade opplevelser

I kveld hadde jeg en (eller egentlig to!) veldig fin(e) opplevelse(r) med Bris og Kuling. Jeg er egentlig alt for sliten til å trene (og gjøre noe som helst, egentlig) etter å ha vært på skolen halve dagen, men de tagg og ba om å få gjøre noe (Sigurd er bortreist så de har ligget på hunderommet både natt og dag for det meste de siste dagene), og kombinasjonen fra onlinekurset med Jessica Martin sto oppe i hagen.

Det herlige handler egentlig ikke om hva vi trente på rent agilitymessig, men om alt det der andre, som man legger så mye grunntrening i, men som ikke synes på konkurranse. Begge to overgikk seg selv, helt uventet! Jeg klarer ikke å velge hva som var best, men altså i tilfeldig rekkefølge:

  1. Bris lekte med meg, uten å bli sint, og uten å gå lei! En ganske kjip tauball, som kunne kastes og kampes med og koses mens man biter i. Hun var så glad! Virkelig et connection moment, på godt norsk...
  2. Kuling lå stille og så på! Ikke bare at jeg lekte, men også trente agility med Bris! Han lå bundet ved inngangen til banen, og hadde bare én episode med bjeffing. Tenk, det hadde jeg faktisk gitt opp å tro på! Så utrolig enkelt å kunne ta med to hunder ut og bytte på hvem som trener uten å trenge å bekymre seg for verken inventaret eller naboene!