08 October 2012

Melsom 7. oktober 2012

Vel, vi fikk med oss en vannskål i premie (fint, siden jeg hadde glemt å ta med noe Kuling kunne drikke av), men gullfotballen er fortsatt ikke ødelagt...

Jeg fokuserte nok mest på iPhonen min, som viste de individuelle VM-finalene live, men vi tre løp ble det nå likevel:

I hopp 2 rotet vi det grundig til for oss selv, med slalåmfeil og vegring og opptil flere riv. Jeg tror Kuling syntes det var rimelig tungt å hoppe på ridehusunderlaget, heldigvis ble det færre riv utover dagen.
Agility 1 burde jeg kanskje disket for vippa, men jeg hadde så lyst å få belønt et felt at jeg fortsatte til mønet (hvor han ble stående lenge, selv om han rotet litt med høyre bakben).
I lagløpet fikk jeg flere fine felt, belønte vippa som var aldeles superb.Bare ett stevne igjen for oss i år, etter Norwegian Open  lover jeg å sette meg ned og formulere målsetninger for vintertreningen.