04 December 2012

Noen er heldige

Noen er heldige, og på en måte gjør det meg trist, selv om jeg er glad på deres vegne.

Det her med å være syk blir for meg mye verre når jeg tenker på at jeg kunne vært frisk. På en måte er livet bedre om jeg klarer å la være å håpe på bedring. På en vanlig dag er jeg senge(/sofa)liggende ca 21 timer, det betyr at jeg har tre timer å "leve". Jeg er jo heldig, som faktisk har de tre timene. Og jeg er glad for at det nå kommer stadig mer dokumentasjon på at ME er en autoimmun sykdom, og at cellegiften Rituximab virker. Det er bare det at disse gode nyhetene minner meg om at jeg ikke har fått behandling, at jeg ikke  er frisk, og at det kan ta mange år før jeg eventuelt kan få behandling. Om noen gang, altså. Akkurat i dag skulle jeg ønske at jeg hadde orket å rydde kjøkkenet.

Likevel er jeg glad for å lese om Marias nye liv: http://mariasmetode.no/2012/12/rituximab-for-me-jeg-er-pilotpasient/