05 December 2012

Running contact contraption versjon 2.0

Jeg har bygget en ny og mer solid klikkerplate. I den gamle var topp-platen limt fast på klikkerne, og da gikk klikkerne fort i stykker. Den nye platen har 40 cm med trykksensitiv plate, og 50 med hardt, skrått felt (for å kompensere for høyden på klikkerne og lage en jevn overgang). Selve den trykksensitive delen er rammet inn, men ligger løst oppå klikkerne. Dermed blir ikke belastningen av sideveis trykk så stor, og jeg håper at den varer lenger.


Den skal få litt maling og sånt, men jeg kunne ikke dy meg for å teste den ute. Kuling tar mange korte steg og går ikke så fort som ellers, men det er nok mest fordi det er glatt og snø. Vi vil ha vår! I mellomtiden får vi forsøke å trene litt inne (selv om lokalet på 12*18 meter er for kort til å få til noe ordentlig løpende felt....).


Dette er ikke først og fremst løsningen på min idé om løpende felt, men et hjelpemiddel for både meg og Kuling til å være sikre på hvor han traff, og gi umiddelbar feedback. Planen er fortsatt å lære inn RC Trkman-style, med full fart og lange steg. Bare så det er sagt, altså :)