21 May 2013

Klasse 3-hund på heltid!

Foto; Lene K. Wilhelmsen
Det har gått fort med nappene denne våren. Jeg skal skrive mer om hvorfor når jeg har tid og ork. Nå er Kuling klasse 3-hund på heltid, etter å ha tatt det siste hoppnappet på Brårud i helgen.

Jeg må ha utrolig dårlige datavibber for tiden... Da jeg endelig fikk fikset ladeproblemet, tok harddisken en ferie. Vet enda ikke om det er håp for den, men den er i alle fall i kyndige hender.

Filmene fra helgens løp er dermed lastet rett opp på youtube via en linuxmaskin jeg ikke helt forstår meg på, og er dermed verken klippet eller tekstet eller lagt sammen. Resten av dem ligger på youtube.com/ingeridklaveness, her byr jeg på favoritten, vårt siste løp i hopp 2.


Det var et skikkelig herlig løp å springe. Ekstremt små marginer, enormt vanskelig å rekke, og smakk, det satt perfekt likevel. For en hund jeg har! For en følelse!

En følelse som vokste ekstra av å ha så flotte mennesker rundt meg. Ikke bare har helgen kretset rundt luksuscamping med vin og grill sammen med Anne Tone og Bjørnar, som endelig har kjøpt seg campingvogn. Lene, Catrine, Mari, Bodil og Bjørnar utgjør en skikkelig fin gjeng ringside. Peptalk før, tårer etter, herlige kommentarer på filmen, og smil og latter resten av helgen. De siste par stevnene har virkelig blitt forgylt av dene flotte gjengen.

Så heldig jeg er som har sånne venner rundt meg!